Julebord 2012

Julebord 2013

Tiden er inne til å begynne å tenke på HØSTENS STORE UTSKEIELSE I MATVEIEN! Vi inviterer dere til å innta Årets Julebord på Offersøy.

Fra 20. november og frem til jul, kan vi tilby dere julemat i flere varianter. Varme eller kalde juletallerkener. Fatservering eller vår varme julematbuffét med juleribbe, pinnekjøtt, julepølser, medisterkaker, surkål og stappe og mye annet godt.

30. november kl 20:00

arrangerer vi julebord med fin dansemusikk, varm julematbuffét og stort dessertbord. Pris kr 550,- pr person. Vi tar imot bestillinger fra store og små bedrifter, lag og foreninger og enkeltpersoner. Det er også mulig å kjøpe seg en enkel juletallerken med ribbe eller pinnekjøtt.

Ta kontakt for en hyggelig prat på telefon 769 33900 eller send oss en e-post til post@offersoy.no 

Velkommen til julebord på Offersøy!

News

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Christmas Greetings

Another great season at Offersøy Feriesenter is over and we have started to look forward to 2019.

Contact us

Offersøy Feriesenter as
8412 Vestbygd
Phone: +47 76 93 39 00
post@offersoy.no