Daniel Hegstad

Slåttesamleren Daniel Hegstad

I samarbeid med Lødingen Revy & Teaterlag, ønsker vi velkommen til teater-kafe 12. november. I tekst og toner vil vi få et fint innblikk i vestbygdingen og folkemusikeren Daniel Hegstads (1864-1950) liv.

Han ble født på Svinøya utafor Hegstad, i en stor søskenflokk på 8 barn. Etter barndom og skolegang her i bygda, ble det videre utdannelse, bl.a. i Tromsø. I yrkeslivet var han lærer og kirkesanger. Interessen for musikk ble tidlig født og han laget en lang rekke komposisjoner gjennom sitt lange liv. Best kjent er nok ”Bruremarsj fra Lødingen”.

Billetter kan bestilles på tlf. 769 33900
Billettpris kr 200,-
Begrenset med plasser.

Vi ønsker velkommen til en trivelig kveld på Offersøy!

News

Activities this summer

If you are staying on Offersøy and want to experience something exciting, we offer the following activities this summer.

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Contact us

Offersøy Feriesenter as
8412 Vestbygd
Phone: +47 76 93 39 00
post@offersoy.no